• Newbie
6X8 300W 220V KEENOVO Silikon grijač blok motora korito hidraulični spremnik vruće ploče w/ 2m kabel + utikač+90C termostat+3M PSA

6X8 300W 220V KEENOVO Silikon grijač blok motora korito hidraulični spremnik vruće ploče w/ 2m kabel + utikač+90C termostat+3M PSA

HRK 221.94
Dostupno za naručivanje

Dostupnost


(Kupci iz Rusije također mogu kupiti od naše ruske tvrtke : keenovo.hr-hvala ti!)
Zašto Grijač Киново?
Kao jedan od prvih proizvođača fleksibilnih grejača u Kini, mi razumijemo da je pouzdanost naših elemente za grijanje za vaše uređaja,strojeva i opreme nikada ne može biti prenaglašena, i mi vam nudimo najbolje kvalitete po konkurentnim cijenama s obećanjima o nastavku :
a) mi koristimo samo podlogu od silikonske gume Arlon, импортированную iz SAD-a, i pravi Полиимидную film Du Pont u proizvodnji kako bi se osiguralo najbolje karakteristike grijanja i samu dugu službi, posebno pri visokim temperaturama i u dugom procesu zagrijavanja.
b) nudimo i besplatnu pomoć u dizajnu grijača kako bi se postigla savršena toplinska rješenja za vašu aplikaciju.
c) svaki grijač ponovno je napravljen da bi naručiti i tvornicama-testiran prije isporuke.
To je struja i toplina, s kojima ste radili, tako da pazite da ne postoji opasnost da u svojoj aplikaciji, kada imate keenovo kao najbolji.
Naši Klijenti
........................................................................................................................
U nastavku se nalazi opis robe, koji možete kupiti na ovom linku :
Prestanite изнашивать svoj motor!!!
Ovaj grijač čuva ulje toplo i текучим bez obzira što je vanjska temperatura.
Opis : Nazivna snaga 6,25 W ( obično se koristi nominalna snaga)na kvadratni centimetar s brzim i jedinstvena toplinom, ova višenamjenska brtva je idealan za razne namjene kao odličan izvor topline. Jedan od tipičnih primjena-to je grijač korita motora ili grijač hidrauličnog spremnika . Dolazi s 2-метровыми sila žice i utikačem-jednostavno rješenje "plug and play". I ne brinite pregrijavanja, pomoću ugrađenog termostata 90 ° C za unutarnju kontrolu. Ljepljive osnova 3 m omogućuje jednostavan i odličan instalaciju na većini površina. Keenovo nosi cijeli niz standardnih i posebno dizajnirane silikonske grejača, kontaktirajte nas ako vam je potreban poseban grijač, napravljen za vaš stroj. Upute za instalaciju : očistite površinu. Po mogućnosti uklonite boju ili bilo kakve kontaminacije, отшлифовав korito do golog metala. Prethodno zagrijte korito, tako da pokrenete motor, ako je previše hladno. Skinite zaštitni papir smeđe boje, nanesite brtvilo na očišćenu površinu, pazeći da se ispod njega ne postoji jaz ili mjehurići zraka. Запечатайте ruba polaganje высокотемпературным brtvila silikon RTV. Pričvrstite kabel za napajanje. Zadnja slika u ovom popisu pokazuje odličan primjer savršenu montažu. Važne napomene : termostat,biti mehanički (биметаллическим i защелкивающимся), treba promatrati ne kao točan uređaj za kontrolu temperature, kao i uređaja za automatsko upravljanje i zaštita od pregrijavanja. Temperatura njegove radnje mogu biti podvrgnuti određenim tolerancija.
Molimo, kontaktirajte nas za više posebne popuste na kupnju velike količine robe.
Individualni Dizajn Je Dobrodošla.
Ako vam je potrebna različita rješenja za grijanje i kontrola, jednostavno recite nam svoje zahtjeve/aplikacija i dozvolite našim fleksibilan toplinskom profesionalci dizajnirati za vas.
Ilustracija Dizajn Grijača :
Molimo, imajte na umu da sve silikon grijači zadane rane žica, molimo kontaktirajte nas ako želite травленую foliju.
Tipične primjene Силиокновых grejača :
Također mogu se sviđa naš popularni proizvodi sljedeće :

O proizvodu

Materijal:
Sintetičkih Vlakana
brend:
киново
snaga:
101 W i iznad
Trajanje Zadržavanja Topline:
15 Sati I Gore
Veličina:
150X200mm (6 X 8)
snaga:
300 W
Napon:
220V
Stezaljka:
3M ljepljive podloge
Vodi:
2m silikon + utikač
Temperatura. Kontrola:
Termostat 90 stupnjeva C
Mjesto podrijetla:
Šangaj, Kina (Kopno)

Kupčev izbor